Модернізація паливної апаратури двигуна 1Ч 7,9/6,2 для використання газового палива на основі LPG - Чабанов Богдан Вадимович (My University, 2024)
Представлений дипломний проект містить у собі 78 сторінок, 27 рисунки, 6 таблиць. При підготовці проекту було використано 12 джерел інформації. У кваліфікаційній роботі розроблено схемних та конструктивних рішень, направлених на забезпечення можливості використання природнього газу у малорозмірному судновому двигуні 1Ч 7,9/6,2, що дозволяє знизити експлуатаційні витрати.
Чабанов, Б. В. Модернізація паливної апаратури двигуна 1Ч 7,9/6,2 для використання газового палива на основі LPG : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / Б. В. Чабанов ; наук. кер. Ю. М. Галинкін. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2024. – 80 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; природній газ; паливо; паливна система; 131 ''Прикладна механіка''; internal combustion engine; LPG; fuel; fuel system