Інтеграція мобільних технологій у навчання англійської мови студентів технічних спеціальностей - Задорожна Тетяна Павлівна (My University, 2026)
У статті розглянуто інтеграцію мобільних технологій у навчання англійської мови студентів технічних спеціальностей та обґрунтовано її актуальність у контексті цифровізації освіти. Визначено педагогічний потенціал мобільних технологій і проаналізовано їх можливості для розвитку мовленнєвих навичок, підвищення мотивації та індивідуалізації навчання. Дослідження базується на аналізі наукової літератури, педагогічному спостереженні та порівнянні традиційних і інноваційних методів навчання. Зроблено висновок про ефективність і доцільність методично обґрунтованого впровадження мобільного навчання у процес викладання іноземних мов.
Задорожна, Т. П. Інтеграція мобільних технологій у навчання англійської мови студентів технічних спеціальностей / Т. П. Задорожна // Proceedings of III Intern. Scientific and Practical Conf. "Scientific development in a changing world". – Lviv, 2026. – С. 481–485.
Keywords: мобільні технології; навчання англійської мови; студенти технічних спеціальностей; іншомовна комунікативна компетентність; мобільне навчання