Методичні вказівки для слухачів ІПДО по вивченню дисципліни "Економічна соціологія" - Дрожанова, Оксана Миколаївна (My University, 2011)
Наведено відомості про методику проведення занять з курсу "Економічна соціологія". Розкрито зміст лекційних і семінарських занять, подано перелік питань до заліку, список рекомендованої літератури і електронних ресурсів з дисципліни
Дрожанова О.М. Методичні вказівки для слухачів ІПДО по вивченню дисципліни "Економічна соціологія"/О. М. Дрожанова. – Миколаїв: Видавництво НУК, 2011. – 16 с.
Keywords: економічна соціологія; соціальний процес; роль економіки; місце економіки; взаємозв’язок економічної і соціальної сфер суспільства