Розробка проєкту АРМ управління технологічним обладнанням автоматизованої системи тепличного господарства - Матрохін Станіслав; Matrokhin Stanislav (НУК, 2024)
Робота присвячена розробці проекту автоматизованого робочого місця управління технологічним обладнанням автоматизованої системи тепличного господарства. В роботі виконано аналіз предметної області управління технологічним обладнанням тепличного господарства, розроблено концепцію автоматизованого робочого місця фахівця з управління технологічним обладнанням, сформульовано постановку задачі, виконано розробку проектних рішень по АРМ, реалізовані модулі програмного забезпечення АРМ та представлені рішення з інформаційного та документального забезпечення процесів управління технологічним обладнанням та ведення документації.
Development of a project for the automation of technological equipment management of an automated greenhouse system
Матрохін, С. А. Розробка проєкту АРМ управління технологічним обладнанням автоматизованої системи тепличного господарства = Development of a project for the automation of technological equipment management of an automated greenhouse system : бакалаврська робота ; спец. 122 ''Комп'ютерні науки'' / С. А. Матрохін ; наук. кер. І. Л. Михелєв. – Миколаїв : НУК, 2024. – 67 с.
Keywords: тепличне господарство; автоматизоване робоче місце; програмне забезпечення; управління технологічним обладнанням; 122 ''Комп'ютерні науки''; greenhouse; automated workplace; software; technological equipment management