Поєднання традиційних практичних занять із сучасними технологічними підходами на заняттях фізичною культурою - Молотильнікова В.С.; Ложенко К.В. (International Scientific Periodical Journal "Modern engineering and innovative technologies", 2025)
У статті розглядається важливість поєднання традиційних практичних занять із сучасними технологічними підходами в навчанні фізичної культури. Аналізуємо ефективність інтеграції новітніх технологій, таких як мобільні додатки, онлайн-платформи та віртуальна реальність, у традиційні методи навчання. Вивчаємо позитивні аспекти використання технологій для підвищення мотивації учнів, розвитку їхніх навичок самостійного навчання та формування здорового способу життя. Обговорюються виклики, з якими стикаються викладачі при впровадженні нових підходів, а також рекомендації щодо їх подолання.
Combining traditional practical training with modern technological approaches in physical education classes
Поєднання традиційних практичних занять із сучасними технологічними підходами на заняттях фізичною культурою= Combining traditional practical training with modern technological approaches in physical education classes / В.С.Молотильнікова, К.В.Ложенко // International Scientific Periodical Journal "Modern engineering and innovative technologies". - 2025. - №38. - Рart 3. - С. 75-82.
Keywords: фізична культура; традиційні практичні заняття; сучасні технології; інтеграція