Сучасні задачі створення і застосування засобів морської робототехніки в інтересах України - Блінцов, В. С.; Тарчук А. А.; Blintsov V. S.; Tarchuk A. A. (My University, 2022)
Розглянуто основні задачі проєктування, будівництва та експлуатації засобів морської робототехніки. Показано необхідність створення конкурентоспроможних безекіпажних надводних, підводних та літальних апаратів, які доцільно застосовувати при виконання підводних місій в інтересах України. Обґрунтовано необхідність створення автономних ненаселених підводних апаратів для гуманітарного розмінування акваторій.
Modern Problems Of Creation And Application Marine Robotics In The Interests Of Ukraine
Блінцов, В. С. Сучасні задачі створення і застосування засобів морської робототехніки в інтересах України = Modern Problems Of Creation And Application Marine Robotics In The Interests Of Ukraine / В. С. Блінцов, А. А. Тарчук // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 108–110.