Системний аналіз децентралізованих технологій зберігання та обробки даних - Сторожук Олександр; Storozhuk Oleksandr (НУК, 2024)
Дану дипломну роботу присвячено системному аналізу децентралізованих технологій зберігання та обробки даних. Проведено детальний огляду та класифікації децентралізованих технологій зберігання та обробки даних. Розроблено методології оцінки ефективності таких технологій. Надано практичні рекомендацій щодо впровадження децентралізованих рішень у реальних умовах. Роботу викладено на 64 сторінках машинописного тексту, вона містить 5 рисунків, 7 таблиць, 2 лістинги, 3 додатки та список використаної літератури з 10 найменувань.
System analysis of decentralized data storage and processing technologies
Сторожук, О. С. Системний аналіз децентралізованих технологій зберігання та обробки даних = System analysis of decentralized data storage and processing technologies : магістерська робота ; спец. 124 ''Системний аналіз'' / О. С. Сторожук ; наук. кер. М. В. Ворона. – Миколаїв : НУК, 2024. – 64 с.
Keywords: системний аналіз; децентралізовані технології; зберігання та обробка даних; блокчейн; 124 ''Системний аналіз''; systems analysis; decentralized technologies; data storage and processing; blockchain; Internet of Things