Інженерна освіта в контексті компетентністного підходу - Морозан, С. М.; Ступак, О. П. (My University, 2019)
У статті здійснено аналіз поняття «професійна компетентність інженера».
Морозан, С. М. Інженерна освіта в контексті компетентністного підходу / С. М. Морозан, О. П. Ступак // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя : АА Тандем, 2019. – С. 63–69.
Keywords: сучасний інженер; професійна компетентність; професійна компетентність; професійна підготовка інженера; дидактика; вища школа