Формування фізичних якостей в учнів старших класів закладів загальної середньої освіти за допомогою специфічних та неспецифічних засобів - Лелека Віталій Миколайович; Косогоров Максим (My University, 2024)
У тезах визначено, що мета фізичного виховання витікає з основного завдання, яке трактується в необхідності підготувати всебічно розвинутих, активних та здорових учнів. Розглянуто основні специфічні та неспецифічні засоби фізичного виховання.
Формування фізичних якостей в учнів старших класів закладів загальної середньої освіти за допомогою специфічних та неспецифічних засобів / В.М. Лелека, М. Косогоров // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 101-103.
Keywords: Фізичні якості; Специфічні засоб; Неспецифічні засоб