Моделювання оцінки ефективності діяльності виробничих підприємств - Єфімова, Г. В. (My University, 2014)
Розглядаються основні аспекти економіко-математичного моделювання, застосування якого можна виразити в розробці моделі ефективності діяльності підприємства, спрямованої на прогнозування.
Єфімова, Г. В. Моделювання оцінки ефективності діяльності виробничих підприємств / Г. В. Єфімова // Тези доп. наук.-техн. конф. "Економічні проблеми розвитку промисловості регіонів". – Первомайськ: ППІ НУК, 2010. – С. 52–54.
Keywords: промислове виробництво; математична модель; економічна ефективність; промислове підприємство; економіко-математичне моделювання