Management of NUOS Education Quality in the “3+X” Joint Program with Zhejiang International Maritime College - Ryzhkov Alexander S. (My University, 2017)
Проведено розрахунок кількісної оцінки якості викладання Національним університетом кораблебудування імені адмірала Макарова за спільною навчальною програмою «3+Х» з Міжнародним морським коледжем Чжецзян. Отримані результати дають можливість вносити корективи в навчальний процес з метою підвищення якості освітніх послуг.
Ryzhkov, A. S. Management of NUOS Education Quality in the “3+X” Joint Program with Zhejiang International Maritime College / A. S. Ryzhkov // Shipbuilding & Marine Infrastructure. – 2017. – № 1 (7). – P. 121–131.