Адаптивні регулятори в комплектних електроприводах - Старуш Антон (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – процеси, які протікають в електроприводі з адаптивним принципом керування. Мета роботи – На основі існуючих теоретичних досліджень розробити комплектний електропривод з адаптивним принципом керування. Перший розділ присвячений аналізу систем керування старих і нових комплектних електроприводів і згідно цього зроблена постановка задачі дослідження. У другому розділі наведена методологія магістерського дослідження. У третьому розділі розглянуто адаптивне регулювання з лінійними регуляторами. Четвертий розділ присвячено адаптивному регулюванню з нелінійним регулятором. У п’ятому та шостому розділах розглянути питання з охорони праці та довкілля. Додатки містять слайди мультимедійної презентації.
Старуш, А. Адаптивні регулятори в комплектних електроприводах : магістерська робота ; спец. 141 ''Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка'' / А. Старуш ; наук. кер. О. В. Майборода. – Миколаїв : НУК, 2024. – 164 с.
Keywords: комплектний електропривод; адаптивний регулятор; асинхронний електропривод; скалярна система керування; векторна система керування; перехідна характеристика; показники якості керування