Методичні вказівки з дисципліни "Англійська мова за професійним спрямуванням" - Сорокіна Тетяна Миколаївна (My University, 2019)
Викладено питання, пов'язані з особливостями конструкцій двигунів внутрішнього згоряння та їх обслуговування. Запропоновані завдання складено відповідно до робочої програми і з урахуванням сучасних методів навчання. Призначено для студентів денної і заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.070104 "Морський та річковий транспорт", професійним спрямуванням "Експлуатація суднових енергетичних установок".
Сорокіна, Т. М. Методичні вказівки з дисципліни "Англійська мова за професійним спрямуванням" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на СD-ROM. У 2 ч. Ч. 1 / Т. М. Сорокіна. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2019. – 3 електрон. опт. диски (CD-ROM). – Назва з контейнера.