Методичні підходи щодо оцінки ресурсного потенціалу та їх вплив на транспортну систему України - Іртищева Інна Олександрівна; Крамаренко Ірина Сергіївна; Стегней Маріана Іванівна; Бойко Євгенія Олександрівна; Гришина Наталія Володимирівна; Надточій Ірина Ігорівна; Іщенко Олена Анатоліївна; Сіренко Ігор Вікторович (My University, 2023)
Запропоновані методичні підходи щодо оцінки ресурсного потенціалу та їх вплив на транспортну систему України, що базуються на тлумаченні категорії «транспортний потенціал» через виокремлення основних його параметрів – ресурсного забезпечення та результатів функціонування.
А. с. 117965 Україна. Методичні підходи щодо оцінки ресурсного потенціалу та їх вплив на транспортну систему України / І. О. Іртищева, І. С. Kpамаренко, М. І. Стегней, Є. О. Бойко, Н. В. Гришина, І. І. Надточій, О. А. Іщенко, І. В. Сіренко (Україна). – Заявл. 08.03.23 ; опубл. 10.04.23.