Аналіз використання BAS АГРО. Бухгалтерія аграрними підприємствами - Таіч Максим Федорович (U, 2026)
BAS АГРО. Бухгалтерія – це програма для автоматизації бухгалтерського та податкового обліку сільськогосподарських підприємств різних видів діяльності – рослинництво, тваринництво, переробка с/г продукції, торгівля продукцією сільгоспвиробництва, надання послуг. Проведене дослідження показало, що застосування BAS АГРО. Бухгалтерія є стратегічним кроком для підвищення ефективності агробізнесу завдяки автоматизації галузевих процесів. Система забезпечує точний облік витрат, розрахунок собівартості, контроль паливно-мастильних матеріалів, автопарку та земельного банку відповідно до законодавства України. Це знижує ризик помилок, пришвидшує звітування та оптимізує управлінські рішення.
Таіч, М. Ф. Аналіз використання BAS АГРО. Бухгалтерія аграрними підприємствами / М. Ф. Таіч, наук. кер. Н. В. Гавриленко // Матеріали X міжнар. студент. наук. конф. "Пріоритетні напрямки та вектори розвитку світової науки". – Вінниця : ТОВ "УКРЛОГОС Груп", 2026. – С. 20–21.
Keywords: UKRLOGOS Group; податковий облік; контроль; автоматизація; бухгалтерський облік; оптимізація управлінських рішень