Комунікаційні стратегії сучасної бібліотеки вишу - Костирко, Т. М. (My University, 2015)
Розповідається про кардинальні зміни в процесах створення, доступу та розповсюдження інформації призведених впровадженням технологічних інновацій в роботу НБ НУК .
Костирко, Т. М. Комунікаційні стратегії сучасної бібліотеки вишу / Т. М. Костирко // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Бібліотека – фундамент освіти, берегиня знань, осередок культури (до 95-ї річниці створення Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова)", 19 листоп. 2015 р. – Миколаїв: НУК, 2015. – Режим доступу : http://issuu.com/lib.nuos.edu.ua/docs/merged/13?e=11356851/31858073.
Keywords: комунікаційні стратегії; Наукова бібліотека НУК; бібліотека ВНЗ; технологічні інновації; хмарні технології; веб 2.0