Бухгалтерський і податковий облік виробничого браку (на матеріалах ТОВ "Тенти-плюс") - Літвіненко, Т. Ю. (My University, 2022)
В кваліфікаційній роботі бакалавра висвітлено особливості бухгалтерського та податкового обліку виробничого браку та втрат від нього. Запропоновано адекватні рекомендацій які дозволять вплинути на покращення бухгалтерського та податкового обліку виробничого браку відносно конкретної виробничої компанії, що вдосконалить облікову систему підприємства.
Літвіненко, Т. Ю. Бухгалтерський і податковий облік виробничого браку : бакалаврська робота ; спец. 071 "Облік і оподаткування" / Т. Ю. Літвіненко ; наук. кер. Н. В. Гавриленко. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2022. – 67 с.
Keywords: облік; податки; бухгалтерський облік; виробничий брак; непродуктивні витрати