Управління проектами розвитку сучасних БПЛА у сільському господарстві в роботі сервісної мобільної бригади - Трушляков Д. В. (My University, 2024)
Трушляков Д.В. Управління проектами розвитку сучасних БПЛА у сільському господарстві в роботі сервісної мобільної бригади. Кваліфікаційна робота зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», освітньої програми «Управління проектами». Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова. 2024 рік. 166 сторінки. У кваліфікаційній роботі було досліджено ефективність використання БПЛА у сільському господарстві малими організаційними формами, такими як невелика бригада - сервісна група обслуговування агрогосподарств для охорони посівних площ від шкідників обприскуванням агродронами, для чого: - Досліджено існуючий на сьогодні досвід та переваги використання БПЛА для визначених цілей; - Запропоновано життєздатну модель застосування безпілотників невеликою мобільною бригадою – сервісною групою обслуговування агрогосподарств; - Визначено оптимальну організаційну форму, необхідні технічні та кількісні параметри, прораховано економічну ефективність проекту, здійснено декомпозицію робіт, розроблено детальні плани, визначено ризики, розраховано бюджет та показники економічної ефективності проекту, розроблено та запропоновано заходи з удосконалення управління з метою підвищення ефективності реалізації проекту.
The management of projects for modern UAV development in agriculture in the work of a mobile service brigade
Трушляков, Д. В. Управління проектами розвитку сучасних БПЛА у сільському господарстві в роботі сервісної мобільної бригади = The management of projects for modern UAV development in agriculture in the work of a mobile service brigade : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / Д. В. Трушляков ; наук. кер. Л. С. Чернова – Миколаїв : НУК, 2024. – 166 с.
Keywords: управління проектами; проект; використання БПЛА; сервісна мобільна бригада; оператор БПЛА; інвестиції; планування; інструменти управління; ризики; бюджет; показники економічної ефективності; 122 Комп’ютерні науки; project management; project; UAV usage; mobile service brigade; UAV pilot; investments; planning; management tools; risks; budget; economic efficiency indicators