Фінансовий облік за видами діяльності - Циганова Олександра Сергіївна (НУК, 2020)
Подано завдання для практичних та самостійних робіт з фінансового обліку за видами економічної діяльності, в яких враховано основні особливості ведення обліку в торгівлі, у сільському господарстві, в будівельних організаціях, на автотранспортних підприємствах, у бюджетних та банківських установах. Усі завдання – це локальні задачі, при виконанні яких потрібно зробити певні розрахунки і скласти відповідні бухгалтерські записи та первинні документи. Призначено для студентів Факультету економіки моря денної та заочної форм навчання спеціальності 071 "Облік і оподаткування". Можуть бути корисні студентам усіх економічних спеціальностей, аспірантам і викладачам, які підвищують свою кваліфікацію.
Циганова, О. С. Фінансовий облік за видами діяльності : метод. вказівки для практичних та самостійних робіт студентів / О. С. Циганова. – Миколаїв : НУК, 2020. – 64 с.
Keywords: Фінансовий облік; особливості; види діяльності