Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків" - Руснак, А. В.; Ломоносов, А. В. (My University, 2019)
Наведено загальні відомості про дисципліну, зміст лекційних та практичних занять, питання для самостійного вивчення за темами курсу, перелік контрольних питань, поточний та підсумковий модульний контроль успішності, а також список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден- ної та заочної форм навчання.
Руснак, А. В. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків" / А. В. Руснак, А. В. Ломоносов. – Миколаїв : НУК, 2019. – 117 с.
Keywords: господарські рішення; прийняття рішень; методи експертних оцінок; обґрунтування й вибору господарських рішень; прогнозування господарських рішень; методи аналізу господарських рішень; ризики в обґрунтуванні господарських рішень