«Чи серце, серце міста?»: до проблеми архітектурно-топонімічного середовища Миколаєва - Бобіна, О. В.; Bobina, O. V. (My University, 2014)
Автор аналізує окремі елементи архітектури і топоніміки сучасного Миколаєва та пропонує певні зміни в назвах вулиць
«Heart of city»?: to the problem of architectonically-toponymy environment of Mykolaiv
Бобіна, О. В. «Чи серце, серце міста?»: до проблеми архітектурно-топонімічного середовища Миколаєва / О. В. Бобіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип. 7. – С. 111–114.
Keywords: Миколаїв; парк Перемоги; пентаграма; нові назви; серце міста; площа Леніна; Mykolaiv; heart of city; area of Lenin; pentagram; new names; park of Victory