Бібліометрична оцінка досліджень з напрямку «Днопоглиблювальні роботи» у БД SCOPUS - Костирко, Т. М.; Корольова, Т. Д.; Kostyrko, T. M.; Korolova, T. D. (My University, 2019)
У статті представлені результати бібліометричного дослідження, спрямованого на отримання нових знань про розвиток напрямку «Днопоглиблювальні роботи» у світовому науковому просторі з використанням продуктів і сервісів наукометричної БД Scopus. Отримані результати можна використовувати для подальших наукових досліджень за даною та суміжними темами, а також застосовувати в процесі викладання дисциплін з днопоглиблювальних робіт.
Bibliometric assessment of research on the direction of "Dredging" in the database Scopus
Костирко, Т. М. Бібліометрична оцінка досліджень з напрямку «Днопоглиблювальні роботи» у БД SCOPUS / Т. М. Костирко, Т. Д. Корольова // Матеріали X Міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". В 2 т. – Миколаїв: НУК, 2019. – Т. 2. – С. 282–287.
Keywords: бібліометрія; наукометричний аналіз; наукометрична база даних; Scopus; днопоглиблювальні роботи; bibliometry; scientometric analysis; scientometric databas; Scopus; indexes of publishing activity; dredging operations