Системи технологій морегосподарського комплексу України - Куляндра, О. Є.; Швець, А. А.; Трунін, К. С.; Kulyandra, О.; Shvets, A. (My University, 2019)
У статті визначено системи технологій морегосподарського комплексу України. Досліджено структуру та стан морегосподарського комплексу України та виявлено тенденції його функціонування. Визначено, що функціонування морегосподарського комплексу України свідчить про його невідповідність зростаючим потребам морської галузі, вимогам європейських стандартів щодо морської діяльності. Визначено основні завдання розвитку системи технологій морегосподарського комплексу України.
Systems of technology in the maritime complex in Ukraine
Куляндра, О. Є. Системи технологій морегосподарського комплексу України / О. Є. Куляндра, А. А. Швець, К. С. Трунін // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 216–219.
Keywords: структура; класифікація; комплекс; морегосподарська діяльність; морегосподарський комплекс; structure; classification; complex; maritime activity; maritime complex