Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Конструювання та проєктування двигунів внутрішнього згоряння - Шалапко, Денис Олегович; Свиридов, В’ячеслав Іванович; Андрєєв, Артем Андрійович (My University, 2022)
Уміщено рекомендації щодо виконання самостійних та контрольних робіт в області випробування та дослідження двигунів внутрішнього згоряння, передбачених програмою дисципліни. До вказівок включені теоретичні матеріали, які необхідно використовувати для теоретичного розрахунку відповідних завдань, порядок виконання робіт і складання звітів, питання для захисту та самоконтролю, а також завдання до курсового проєкту та екзаменаційні білети. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з галузі знань 14 «Електрична інженерія», спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Двигуни внутрішнього згоряння».
Шалапко Д. О. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Конструювання та проєктування двигунів внутрішнього згоряння» / Д. О. Шалапко, В. І. Свиридов, А. А. Андрєєв. – Миколаїв : НУК, 2022. – 52 с.