Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Корпусодобудовні роботи в суднобудуванні» для студентів денної форми навчання - Рашковський, Олександр Саулович; Щедролосєв, Олександр Вікторович; Терлич, Станіслав Володимирович; Коновалова, Ганна Василівна (My University, 2021)
Вміщено варіанти практичних завдань, рекомендації щодо виконання й оформлення практичних робіт з дисципліни «Корпусодобудовні роботи в суднобудуванні», а також перелік рекомендованої літератури. Призначено для студентів галузі знань 13 «Механічна інженерія», спеціальності 135 «Суднобудування» (освітньо-професійної програми «Суднокорпусобудування»).
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Корпусодобудовні роботи в суднобудуванні» для студентів денної форми навчання / О. С. Рашковський, О. В. Щедролосєв, С. В. Терлич, Г. В. Коновалова. – Миколаїв : НУК, 2021. – 32 с.