До питання про перейменування вулиць Миколаєва - Бобіна, О. В.; Bobina, O. V. (My University, 2012)
Назви вулиць, провулків і скверів – це вербальний дизайн нашого оточення. Вони впливають на душевний стан людини. Основна тема статті – проблеми сучасної топоніміки м. Миколаєва. Висновок статті – лише імператорська і радянська влада звертала особливу увагу на цей процес
About Renaming the Streets of Mykolaiv
Бобіна, О. В. До питання про перейменування вулиць Миколаєва / О. В. Бобіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2012. – Вип. 5. – С. 57–59.
Keywords: Миколаїв; вулиці; топоніміка; історія; нові назви; Mykolaiv; streets; history; new name; toponimics