Концепт слово в український мовній картині світу - Мочалова, Н. С.; Mochalova, N. S. (My University, 2015)
Стаття має на меті дослідити особливості концепту СЛОВО в українській мовній картині світу, зокрема, відображення у мові поєднання християнської моралі та дохристиянських наївних вірувань у царині слова. У статті розглядається використання мови як засобу трансформації психічної енергії для перетворення оточуючої дійсності
Concept WORD in the Ukrainian language world-view
Мочалова, Н. С. Концепт слово в український мовній картині світу = Concept WORD in the Ukrainian language world-view / Н. С. Мочалова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 39–41.
Keywords: мовна картина світу; концепт; вербалізація концепту; лінгвокультурологія; українська мова; language world-view; concept; verbalization on concept; lingo-culture study; the Ukrainian language