Новели правового регулювання діяльності акціонерних товариств в Україні - Ломакіна О. А.; Lomakina O. A. (My University, 2023)
Досліджено зміни в правовому регулюванні діяльності акціонерних товариств, зокрема, у зв’язку з набранням чинності нового Закону України «Про акціонерні товариства».
Amendments to the legal regulation of the activities of joint stock companies in Ukraine
Ломакіна, О. А. Новели правового регулювання діяльності акціонерних товариств в Україні = Amendments to the legal regulation of the activities of joint stock companies in Ukraine / О. А. Ломакіна // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 621–624.