Технологія напилення покриттів - Дубовий, Олександр Миколайович; Степанчук, Анатолій Миколайович (My University, 2007)
У підручнику розглянуто процеси газотермічного та вакуумно-конденсаційного напилення покриттів. Висвітлено загальні питання технології та основні організаційно-технологічні завдання проектування виробництва напилених покриттів. Розглянуто наукові аспекти та проблеми розвитку процесів напилення покриттів. Підручник призначений для студентів і може бути корисним інженерно-технічним працівникам, які займаються розробленням і застосуванням напилених покриттів.
Дубовий, О. М. Технологія напилення покриттів : підручник / О. М. Дубовий, А. М. Степанчук. - Миколаїв : НУК, 2007. - 236 с.
Keywords: технологія напилення покриттів; проектування; типи технологічного обладнання; матеріали для покриттів; технологія нанесення