Концепт "надлюдини" Фрідріха Ніцше у сучасному світі - Алексєєва А. Ю.; Патлайчук О. В.; Aleksyeyeva A. Y.; Patlaichuk O. V. (My University, 2025)
У статті аналізується актуальність ідеї «надлюдини» в контексті сучасних соціальних і культурних процесів. Розглядаються різні інтерпретації онцепції, її вплив на індивідуалізм, самореалізацію та пошук нових сенсів життя
Алексєєва, А. Ю. Концепт "надлюдини" Фрідріха Ніцше у сучасному світі / А. Ю. Алексєєва, О. В. Патлайчук // Матеріали VІІI всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 304–307.
Keywords: Фрідріх Ніцше; надлюдина; філософія; роль особистості; сучасне суспільство.; Friedrich Nietzsche; superman; philosophy; role of the individual; modern society