Ілюстрації до циклу лекцій з дисципліни "Економіка підприємства" - Пономарьова, А. В.; Гурченков, О. П.; Майстренко, О. М. (My University, 2013)
Подано в структурованому вигляді перелік питань, основні поняття та ілюстрації за темами навчальної робочої програми з курсу. Наведено також метод вибору теми контрольної роботи студентами дистанційного і заочного навчання. Використання матеріалу навчального посібника підви- щить ефективність викладання дисципліни, а студентам забезпечить краще її засвоєння
Гурченков, О. П. Ілюстрації до циклу лекцій з дисципліни "Економіка підприємства" [Електронний ресурс] : навч. посібник : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. П. Гурченков, О. М. Майстренко, А. В. Пономарьова. - Електрон. дані. - Миколаїв : НУК, 2013. - 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM). - Назва з етикетки диска.
Keywords: економіка підприємства; ілюстрації; цикл лекцій; розвиток підприємств; форми підприємств