Підсумки міжвузівського дослідження «Модуль компетентностей бібліотечно-інформаційного фахівця майбутнього» - Мігунова, Т. С. (My University, 2017)
У статті викладені підсумки комплексного міжвузівського дослідження, яке було проведено серед 100 бібліотечних фахівців 6 провідних ВНЗ м. Миколаєва. Його результати дозволили створити узагальнюючий перелік компетентностей, які повинні бути притаманні бібліотечному фахівцю цифрової епохи.
Мігунова, Т. С. Підсумки міжвузівського дослідження «Модуль компетентностей бібліотечно-інформаційного фахівця майбутнього» [Електронний ресурс] / Т. С. Мігунова // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. «Візія бібліотеки ВНЗ в контексті розвитку сучасних соціокомунікаційних технологій». – Миколаїв : Наук. б-ка НУК, 2017. – Режим доступа : http://lib.nuos.edu.ua/uk/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8
Keywords: компетентність; дослідження; бібліотека вишу; анкетування