Допомога студентам: вибіркові лекції з історії України - Матвієнко Людмила Володимирівна (My University, 2024)
Навчальний посібник допомагає сформувати у студентів навички самостійного пошуку й аналізу історичних проблем; дає змогу ознайомитись з основними аспектами тем, може використовуватися для самостійної роботи та для перевірки знань за допомогою тестових завдань. Призначено для студентів вищих навчальних закладів різних рівнів акредитації денної та заочної форми навчання.
Матвієнко, Л. В. Допомога студентам: вибіркові лекції з історії України : навч. посібник для самостійного вивчення дисципліни / Л. В. Матвієнко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 156 с.