Бібліотеки вищих навчальних закладів у єдиному інформаційному просторі сучасного суспільства - Костирко, Т. М. (My University, 2002)
У статті розглядаються напрямки моделювання інформаційного простору бібліотеки ВНЗ.
Костирко, Т. М. Бібліотеки вищих навчальних закладів у єдиному інформаційному просторі сучасного суспільства / Т. М. Костирко // Матеріали I-V міжнар. шкіл-семінарів “Сучасні інформаційні технології для бібліотек та менеджмент науково-освітніх мереж”. – К., 2002. – С. 68–75.
Keywords: бібліотеки ВНЗ; автоматизація; бібліотечний інформаційний простір; бібліотечний сервіс; методичні центри; бібліотечні мережі