Where There is Cognition, There is Semiotics (Cognitilogy and Semiotics for the Specialty "Applied Linguistics") - Filippova, Nina (My University, 2005)
Показана одна з можливостей використання семіотико-когнітивного підходу для вирішення прикладних лінгвістичних задач.
Filippova, N. Where There is Cognition, There is Semiotics (Cognitilogy and Semiotics for the Specialty "Applied Linguistics") / N. Filippova // Матеріали II міжнар. наук.-практ. конф. "Проблеми прикладної лінгвістики". – Одеса, 2005. – С. 15–16.
Keywords: когнітивна лінгвістика; семіотика; прикладна лінгвістика