Оздоровчі рухливі ігри як засіб оптимізації процесу фізичного виховання студентів спеціальної медичної групи - Чернобай, Т. В.; Chernobaj, T. V.; Колоскова, І. В.; Koloskova, I. V.; Боровик, В. Д.; Borovuk, V. D. (My University, 2010)
Використання оздоровчих рухливих ігор як засіб оптимізації процесу фізичного виховання студентів спеціальної медичної групи
Чернобай, Т. В. Оздоровчі рухливі ігри як засіб оптимізації процесу фізичного виховання студентів спеціальної медичної групи / Т. В. Чернобай, І. В. Колоскова, В. Д. Боровик // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 32–33.
Keywords: оздоровчі рухливі ігри; рухова активність; функціональний стан студентів спеціальної медичної групи; improving outdoor games; impellent activity; a functional condition of students of special medical group