Комп'ютерні ігри доповненої реальності: нові можливості чи нові психологічні залежності? - Шуригіна, Л. О.; Гончарова, О. О. (Миколаїв: НУК, 2022)
Тези доповіді присвячені розгляду явища залучення молоді у комп'ютерні ігри з елементами доповненої реальності. Наголошується на тому, що такі ігри можуть нести в собі як варіант вирішення складних психологічних проблем особистості, так і стати для неї джерелом останніх. Де проходить ця тонка межа і як визначити, коли нові можливості переростають у нові залежності ,– це питання розглянуте у даній роботі.
Шуригіна, Л. О. Комп'ютерні ігри доповненої реальності нові можливості чи нові психологічні залежності? / Л. О. Шуригіна, О. О. Гончарова // Матеріали ІІ всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Філософські та культурологічні проблеми людства очима студентства. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 201–202.
Keywords: доповнена реальність; комп'ютерні ігри; молодь; можливості; залежності