Покращення паливних показників головного двигуна MaK 9M43 додаванням малих домішок водню - Цуренко Дмитро Михайлович (My University, 2023)
Представлений дипломний проект містить у собі 88 сторінок, 29 рисунків, 10 таблиць. При підготовці проекту було використано 19 джерел інформації. У проекті розроблений комплекс заходів щодо покращення паливних показників головного двигуна MаK 9M43C на режимах часткових навантажень шляхом використання малих домішок водню до палива. Виконано розрахунки ефективності використання запропонованих технічних рішень.
Цуренко, Д. М. Покращення паливних показників головного двигуна MaK 9M43 додаванням малих домішок водню: магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / Д. М. Цуренко ; наук. кер. Ю. М. Галинкін. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2023. – 88 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; паливо; часткове навантаження; електролізер; 131 ''Прикладна механіка''; internal combustion engine; fuel; partial loadings; electrolyzer