Моделювання функціональної реструктуризації розвитку підприємства - Єфімова, Г. В. (My University, 2014)
Розглядаються об'єкти реструктуризації, якими є підприємство як система або його підсистеми (функції). Дається визначення функціональної реструктуризації, її види. Окремо виділяється внутрісистемна реструктуризація як особливий вид функціональної реструктуризації.
Єфімова, Г. В. Моделювання функціональної реструктуризації розвитку підприємства / Г. В. Єфімова // Матеріали Міжнар. конф. "Шляхи та інструменти модернізаційного прориву економіки України". – О. : ІПРЕЕД НАН України, 2010. – С. 60–62.
Keywords: функції підприємства; функціональна реструктуризація; розвиток підприємства; внутрісистемна реструктуризація