Проектування пристрою на основі ПЛІС - Павлов, Г. В.; Покровський, М. В.; Вінниченко, І. Л. (My University, 2018)
Методичні вказівки містять теоретичні відомості, необхідні для розробки пристроїв на базі програмованих логічних інтегральних схем. Наведено приклади розробки апаратної та програмної частини.Методичні вказівки призначені для допомоги студентам, що навчаються за спеціальністю 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" всіх форм навчання під час виконання курсового проекту з дисципліни "Комп'ютеризоване проектування цифрових електронних систем".
Павлов, Г. В. Проектування пристрою на основі ПЛІС [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курс. проекту з дисципліни "Комп'ютеризоване проектування цифрових електронних систем" : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / Г. В. Павлов, М. В. Покровський, І. Л. Вінниченко. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2018. – 4 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Систем. вимоги: Pentium 233 МГЦ ; ОЗП 64 Мб ; Windows 9x/Me/NT/2000/XP. – Назва з контейнера.
Keywords: проектування; програмування; ПЛІС