Адаптивний регулятор у сучасних комплектних електроприводах - Шарейко Д. Ю.; Білюк І. С.; Савченко О. В.; Фоменко А. М. (My University, 2020)
Наведено аналіз структур комплектних електроприводів та обгрунтовано доводиться необхідність застосування в них адаптивного регулятора. На підставі проведених розрахунків показано ефективність такого введення та развантаження програмованого логічного контролера, що керує технологічним процесом.
Адаптивний регулятор у сучасних комплектних електроприводах / Д. Ю. Шарейко, І. С. Білюк, О. В. Савченко, А. М. Фоменко // Матеріали всеукр. наук.-техн. конф. "Сучасні проблеми автоматики та електротехніки". – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 6–11.
Keywords: комплектний електропривод; адаптивний регулятор; програмований логічний контролер; показники якості керування