Пружно-пластичні деформації в осередку концентрації напружень балки-стінки зі зламом осі - Соков, В. М. (My University, 2021)
Представлено залежності для визначення інтенсивності пружно-пластичних деформацій типової суднової балки-стінки зі зламом осі без вільного фланцю в осередку концентрації. При цьому в осередку концентрації має місце пружно-пластичне деформування з наявністю пластичних зон. Матеріал досліджуваної балки прийнято ідеально пластичним. Запропоновані залежності отримані на основі даних напружено-деформованого стану чисельних серійних розрахунків параметричної моделі методом скінченних елементів при широкому варіюванні її геометричних параметрів.
Elastic-Plastic Strains In The Stress Concentration Zone Of Web Of Beam With Break Of An Axis
Соков, В. М. Пружно-пластичні деформації в осередку концентрації напружень балки-стінки зі зламом осі = Elastic-Plastic Strains In The Stress Concentration Zone Of Web Of Beam With Break Of An Axis / В. М. Соков // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 86–89.