Розробка системи управління контентом web-порталу закладу післядипломної освіти - Комарова Анна Петрівна; Komarova Anna (My University, 2025)
Магістерська робота містить 127 сторінки, 17 рисунків, 7 таблиць та 4 додатки. У процесі виконання було використано 15 джерел. Представлена робота присвячена дослідженню інтернет-технологій та створенню системи управління контентом web-порталу Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у складі системи керування МОІППО та призначена для автоматизації процесів викладення інформації на web-сторінку закладу освіти, уніфікації доступу до інформації, викладеної на web-порталі закладу освіти. В роботі аналізуються існуючі рішення, досліджуються засоби створення таких систем, формуються вимоги до системи, розробляються концепції системи і проводиться вибір найкращої, розробляється технічне завдання. Далі проводиться розробка основних проектних рішень за технічним, інформаційним та програмним забезпеченням, формується робоча документація за програмним забезпеченням. Також робота містить розділи з економіки, охорони праці, охорони навколишнього середовища.
Development of a content management system for a web portal of a postgraduate education institution
Комарова, А. П. Розробка системи управління контентом web-порталу закладу післядипломної освіти = Development of a content management system for a web portal of a postgraduate education institution : магістерська робота ; спец. 122 "Комп'ютерні науки" / А. П. Комарова ; наук. кер. А. В. Кроптя. – Миколаїв : НУК, 2025. – 127 с.
Keywords: web-портал; CMS; Java; Spring Boot; Hibernate; 122 "Комп'ютерні науки"; web portal