ВІКОВА ТА ПЕДАГОГІЧНА ПСИХОЛОГІЯ - Литвиненко Ірина Сергіївна (Румянцева Г. В., 2023)
У методичних рекомендаціях приділяється увага такому феномену як пізнавальна активність. Методичні рекомендації мають теоретичну та практичну частини. В теоретичній частині висвітлюються теоретичні положення провідних науковців на особливості пізнавальної активності та її розвиток в дошкільному віці. Практична частина представлена авторською програмою «Перлинки» з розвитку пізнавальної активності дошкільників. Методичні рекомендації можуть використовуватися здобувачами спеціальності 053 «Психологія», практикуючими психологами та вихователями дошкільних навчальних закладі.
Розвиток пізнавальної активності у дітей дошкільного віку