Публічне адміністрування туристичного бізнесу регіону на засадах сталого розвитку - Бойко, Є. О.; Левенець, Ю. А.; Boiko, Ye. O.; Levenets, Yu. A. (My University, 2016)
Анотація. У статті досліджено теоретичні аспекти публічного адміністрування туристичного бізнесу. Визначено методи державного регулювання туристичного попиту. Проаналізовано вплив громадських організацій на розвиток сприятливих інвестиційних умов у туристичний комплекс. Визначено систему принципів публічного адміністрування туристичного бізнесу в контексті сталого розвитку. Запропоновано концептуальні завдання регіональних органів публічного адміністрування туристичного бізнесу в контексті сталого розвитку.
Бойко, Є. О. Публічне адміністрування туристичного бізнесу регіону на засадах сталого розвитку = Public administration of regional tourism business on the foundations of sustainable development / Є. О. Бойко, Ю. А. Левенець // Наук. вісн. МГУ. Сер. Економіка і менеджмент. – Одеса, 2016. – Вип. 22. – С. 186–189.
Keywords: публічне адміністрування; туристичний бізнес; сталий розвиток; стратегія управління; природоохоронна політика; туристична сфера; туристичні послуги; публичное администрирование; туристический бизнес; устойчивое развитие; стратегия управления; природоохранная политика; туристическая сфера; туристические услуги; public administration; tourism business; sustainable development; management strategy; environmental policy; tourism sector; tourist services