Інноваційні технології забезпечення стійкого регіонального розвитку та захисту навколишнього середовища територій - Маринець О. М.; Marinets O. M. (My University, 2021)
Розглянуто інноваційні технології забезпечення стійкого розвитку та захисту навколишнього середовища. Показана актуальність технічних та організаційних інновацій. Для підвищення ефективності енергетичних перетворень в симбіозах запропоновано енергетичні потоки акумулювати роздільно, розташовуючи акумулятори анергії в місцях генерації, акумулятори ексергії - в місцях споживання енергії.
Innovative technologies for sustainable regional development and environmental protection of territories
Маринець, О. М. Інноваційні технології забезпечення стійкого регіонального розвитку та захисту навколишнього середовища територій = Innovative technologies for sustainable regional development and environmental protection of territories / О. М. Маринець // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 327–330.