Методичні вказівки для виконання контрольних завдань з теми "Невизначений інтеграл" - Зоріна, Ірина Анатоліївна; Літвінова, Марина Борисівна (My University, 2002)
Наведені методичні вказівки можуть бути використані для виконання контрольних робіт з теми "Невизначений інтеграл", а також для індивідуальної роботи та контролю якості знань.
Зоріна, І. А. Методичні вказівки для виконання контрольних завдань з теми "Невизначений інтеграл" / І. А. Зоріна, М. Б. Літвінова. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 40 c. + ел. копія.
Keywords: невизначений інтеграл; інтеграл; інтегрування; основні поняття; обчислення