Мотивація розвитку масового спорту та залучення людей до регулярної оздоровчої фізичної активності у системі мережі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Суслова, О. М.; Suslova, O. M. (My University, 2022)
Суслова О. М. Мотивація розвитку масового спорту та залучення людей до регулярної оздоровчої фізичної активності у системі мережі центрів фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". – Рукопис Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. Кафедра Теоретичних основ олімпійського та професійного спорту. – Миколаїв, 2022. – 82 с. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню мотивації розвитку масового спорту. Окрема увага приділяється питанню залучення населення до регулярної фізичної активності, використовуючи досвід роботи мережі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У магістерській роботі проведено соціологічне дослідження за допомогою опитування учасників спортивно-масових та фізкультурно- оздоровчих заходів, з метою визначення рівня вмотивованості занять масовим спортом. Вагомим є те, що робота містить рекомендації щодо покращення рівня мотивації населення, які можуть бути використані в роботі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Суслова, О. М. Мотивація розвитку масового спорту та залучення людей до регулярної оздоровчої фізичної активності у системі мережі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» = Motivation of the development of mass sports and involvement of people in regular health-improving physical activity in the system of the network of physical health centers "Sport for all" : магістерська робота ; спец. 017 ''Фізична культура і спорт'' / О. М. Суслова ; наук. кер. В. М. Деркач. – Миколаїв : НУК, 2022. – 85 с.
Keywords: фізична культура; спорт; масовий спорт; фізична активність; мотивація; «Спорт для всіх»; 017 ''Фізична культура і спорт''; physical culture; sports; mass sports; physical activity; motivation; “Sport for all”