Методичні вказівки для самостійної роботи з теорії і практики науково-технічного перекладу - Мочалова, Наталія Степанівна; Шаманова, Наталія Євгенівна (My University, 2011)
Методичні вказівки складаються з двох розділів практичних вправ і завдань. Також містять вказівки для написання рефератів, перелік тем рефератів, глосарій ключових термінів і список рекомендованої літератури. Призначені для студентів другого та третього курсів спеціальності "Прикладна лінгвістика".
Мочалова, Н. С. Методичні вказівки для самостійної работи з теорії і практики науково-технічного перекладу [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використ. на DVD-ROM / Н. С. Мочалова, Н. Є. Шаманова. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2011. - 3 електрон. оптич. диска (DVD-ROM). - Назва з етикетки диска.
Keywords: методичні вказівки; науково-технічний переклад; прикладна лінгвістика; теорія і практика перекладу; перекладацькі терміни