Створення електронного посібника для самостійної роботи студентів: "Дидактичні ігри у викладанні англійської мови учням покоління Z" - Зродніков Іван Костянтинович; Zrodnikov I. (My University, 2025)
В дипломній роботі проаналізовані методичні потреби студентів, що належать до покоління Z. Також досліджена історія та особливості використання дидактичних ігор у процесі викладання англійської мови таким студентам. Основною метою дослідження було показати потенціал використання дидактичних ігор, зокрема при роботі з новим поколінням студентів. У практичній частині роботи створено вебсайт посібника, розрахований як на використання під час уроку так і на автономне використання студентами. Посібник містить методичні матеріали, такі як посібники та підручники, а також має окремий розділ, присвячений інтерактивним вправам, створеним за принципом ігрового підходу.
Creating an electronic manual for student’s self-study: "Didactic games in teaching English to Gen Z students"
Зродніков, І. К. Створення електронного посібника для самостійної роботи студентів: "Дидактичні ігри у викладанні англійської мови учням покоління Z" = Creating an electronic manual for student’s self-study: "Didactic games in teaching English to Gen Z students" : магістерська робота : спец. 035 "Філологія" / І. К. Зродніков ; наук. кер. Н. С. Мочалова. – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 111.
Keywords: дидактичні ігри; викладання англійської мови; покоління Z; teaching English; Generation Z; electronic educational resource; didactic games